tisdag 22 mars 2011

Hönshuset


Nu har jag börjat fixa och dona i vårt framtida hönshus! Innan var här riktigt skabbigt, och han som bodde här innan hade sin hund här inne. Det är hundkojan som står i dörren på översta kortet, men nu är den ute på skräphögen.
Tanken är väl annars att kalka väggarna och sätta bräder på en vägg som ni inte kan se på dessa bilder. Lite sittpinnar och en skiva under för hönsbajset.
Sedan är det väl nästan bara för de små hönorna att flytta in.
Jag längtar.

6 kommentarer:

  1. Lyckos dej! Jag drömmer också om höns men har inget hus åt dom. Min mamma hade höns en sommar dom var så roliga att sitta och titta på. Som Ann Heberlein sa i mitt nästa liv vill jag bli en höna, ha en klar och tydlig livsuppgift(värpa) och bli påsatt av en tupp då och då. Hälsningar Sanna http://cirkusiskogen.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. Nu blir jag avundsjuk!! Vilken lyx!! Färdigt hönshus! Lite röjning står man kanske ut med då?!;-)
    Du- om Agatha Christie.... Mysig läsning- om man får säga så i de sammanhangen.... ;-)
    Vi samlade tidigare på hennes böcker och har ett stort antal (inte alla men många....)- på flera språk! Låna gärna en och annan nu & då om du har lust!;-)

    SvaraRadera
  3. Lyckost dig som redan har en "färdig" hönsgård. Men du...att du inte låter katten ta över hundkojan?! Isolera den med frigolit och lite filtar att ligga på, så har hon någonstans att kura ihop sig när ni inte är hemma och hon är ute =)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh förlåt....anonymt var Fatima ;)

    SvaraRadera
  5. Hej Malin!

    Vilket fint hönshus! Det kommer säkert att bli jättebra!

    Hoppas vi ses på söndag! Kram Victoria!

    SvaraRadera